5 Tips voor de Perfecte BILLEN ūüćĎ... JA, het is mogelijk!

Posted by Mike Yuen on


Dit is onze buttscrunch¬†die je billen een ¬†perzik look geeft. ūüćĎ
Ik heb het over leggings met een scrunch effect precies waar je staartbeen begint.
Perfect voor het nemen van die #bilfie die je altijd al wilde maken (of misschien eerder niet, maar nu wel!). Scrunch butt-leggings geven je billen extra vorm.


Ben je al verkocht? Als je nieuwsgierig bent naar deze legging om je billen te transformeren, Dan is dit onze nieuwe "Julie" legging die je billen zal transformeren en waarmee je ook zonder problemen die kan squaten ūüėć


3. Je moet je routine afwisselen om gespierde billen te kweken.


Om je bilspieren op te bouwen, begin je met zware compound oefeningen (bijvoorbeeld squats, deadlifts of lunges) met een bereik van ongeveer 6 tot 10 herhalingen.


Ga dan verder met zwaarder volumewerk met lichtere gewichten (dus weerstandsmachines en kabeloefeningen of lichaamsgewichtoefeningen in het bereik van 12-30 herhalingen).


Waarom? De bilspieren passen zich aan repetitieve bewegingen aan, dus je zult je trainingen moeten afwisselen.


4. Zorg ervoor dat je omhoog gaat met de gewichten


Om vooruitgang te boeken bij het kweken van een spier, moet je hem uitdagen!
Je dient ernaar te streven het gewicht dat je kan hebben elke 2-4 weken verhoogd, omdat kleine stapjes letsel voorkomen.


5. Vergeet je buikspieren niet


Een spiergroep die je naast je bilspieren moet trainen, zijn je transverse abdominals.
Dit deel van je buikspieren werkt als een korset en trekt je taille naar binnen. Een kleinere taille zal je rondingen accentueren en je billen er van voren en van achteren beter uit laten zien.


Hoe kleiner je taille, hoe groter je billen eruit zullen zien. 
Oefeningen die de dwarse buikspieren trainen, zijn erg specifiek en worden vaak onderbenut. 


Je weet wat ze zeggen - "Je bent wat je eet".
Je trainingprogramma is een deel van wat je nodig hebt om succesvol te zijn in het opbouwen van perfect billen. Het andere deel is voeding.
Hoeveel je eet, hangt af van of je spieren opbouwt of lichaamsvet wilt verliezen. Een gezonde hercompositie van het lichaam (waarbij je de verhouding tussen lichaamsvet en spiermassa verandert) kost tijd.


De veiligste manier om dit te doen, is door niet teveel gewicht¬†per week aan te komen¬†of af te ballen. Crash-di√ęten die beloven dat je in een week 10 kg zult afvallen, zijn gevaarlijk, onhoudbaar en ongezond.


Als je spiermassa wilt opbouwen, maak dan een balans op van je dagelijkse caloriebehoefte en hou je trainingen bij om rekening te houden met de extra verbrande calorie√ęn.
Je eet misschien je dagelijkse caloriebehoeften, maar houdt geen rekening met je trainingen en vertraagt ‚Äč‚Äčuiteindelijk je booty gains.


Spieren hebben prote√Įne nodig
Om je billen te versterken, moet je voldoende eiwitten binnenkrijgen. Ergens rond de 1 gram eiwit per kilo lichaamsgewicht is voor de meeste mensen een ideaal doel.


Koolhydraten zijn niet de vijand!
Je lichaam moet letterlijk koolhydraten hebben om te kunnen functioneren, vooral als je spieren opbouwt en flink zweet, zoals wij.


Hoeveel is geschikt voor jou? Dat is afhankelijk van meerdere factoren dus laat dit berekenen door een personal trainer. Maar let er in ieder geval op dat je dus wel genoeg Koolhydraten binnen krijgt.
Dit is niet het moment om calorie√ęn te verminderen. Dit is het moment om die billen te bouwen!


Vet is je vriend
Ik bedoel natuurlijk niet het vet van het type gebakken kip. Maar de gezonde vetten.
Deze zijn essentieel en helpen je lichaam de eiwitten die je binnenkrijgt te absorberen en af ‚Äč‚Äčte breken. Bovendien helpen ze je hormonen op pijl te houden.¬†


Er is niet één magische oefening die ervoor zorgt dat je billen veranderen.
Consistentie in de sportschool in combinatie met een voedingsplan boordevol voedingsstoffen met voldoende hoeveelheden prote√Įne zullen de sleutels zijn om het beste naar boven te halen wat je¬†glorieuze bilspieren te bieden hebben!

← Older Post

News

RSS

5 Tips Waar je op Moet Letten bij het Kopen van een Sportlegging

Mike Yuen By Mike Yuen

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende soorten sport leggings op de markt, dat het makkelijk is om het overzicht te verliezen. Wat maakt een legging nou...

Read more

5 Tips for a perfect BOOTY... YES, it's possible!

Mike Yuen By Mike Yuen

1. Want bigger glutes? Cardio is not really your friend Cardio is not going to build a bigger butt, so if you're hitting the treadmill on...

Read more